Despre noi

Misiunea noastră

…este aceea de a oferi oportunități investiționale prin analizarea mediului economico-financiar local, cât și internațional. Ne dorim să identificăm și să profităm de pe urma dislocărilor economice globale din piețele de acțiuni, indici și mărfuri (cu precădere metale prețioase).

Cele trei puncte care ne caracterizează în acest proiect îl reprezintă informația, faptul că suntem transparenți în prezentarea datelor, dar nu în ultimul rând flexibilitatea în abordarea strategiilor investiționale.

Lumea Global Macro a luat amploare în anii ’70 odată cu apariția unor investitori care au ajuns renumiți deunăzi, precum Warren Buffett sau Paul Tudor Jones, prin faptul că au reușit să genereze randamente impresionante de-a lungul timpului. Ne dorim sa evidențiem cele mai importante teme investiționale pe termen mediu și de asemenea să reușim să capitalizăm de pe urma acestora.
Echipa

Angelo Alexandru

…Alex este masterand al Facultății de Finanțe, Bănci și Politici Monetare din cadrul Academiei de Studii Economice din București. El și-a început cariera ca trader de petrol și gaz natural în cadrul companiei GHF Futures First. Apoi a continuat ca broker alături de Goldring SA pentru următorii 7 ani, unde s-a evidențiat prin analizele tehnice care ofereau un randament notabil superior pieței locale de acțiuni și de asemenea prin mai multe apariții la publicații precum Ziarul Financiar, Financial Intelligence sau Business Magazine. Pasiunile lui sunt înotul și statistica aplicată în piețele financiare globale.

Dumitrache Andrei

…Andrei este student al facultății de Economie și Politică din cadrul Universității din Essex, U.K., activ în mediul investițional de peste 3 ani în special prin intermediul analizelor asupra măsurilor fiscale și a scenei politice. El este interesat de cauzele și efectele sferei politice asupra economiei, atât la nivel local cât și la nivel internațional. Printre pasiunile lui se numără finanțele comportamentale și analiza sentimentului prin procedee de tip Data Science, Machine Learning si AI.

Bondar Iulian

…Iulian a fost atras de lumea investițiilor încă din timpul facultății, pe când fiecare economie realizată o investea în piețele financiare. Cu timpul, pasiunea s-a transformat într-o poziție de trader în cadrul unei companii internaționale de profil – GHF Futures First, tranzacționând contracte futures pe piețele de petrol și gaze naturale. În scurt timp a devenit unul din principalii generatori de profit ai biroului local, dezvoltându-și abilitățile în special în zona de analiză tehnică și price action. Una dintre cele mai grele lecții învățate: “întotdeauna să respecți piața și jucătorii și în special banii din contul tău”.